news-bg

Новости

Проект:

Ден на граѓанските организации 2020

На 17 октомври 2020 година се одржа Фестивалот на Цивика мобилитас „Ден на граѓанските организации“ во Градскиот парк на Школка, Скопје. Институтот за човекови права ја искористи оваа шанса да ги запознае посетителите со  активностите и проектите на кои работи, како и крајните цели за кои што се залага. 

project-img project-img project-img